Pop Art van uw foto's en foto-collage op canvas & fotocadeaus


Maak Pop-Art van je eigen foto's


Personal-Art zorgt dat je herinneringen niet vervagen, brengt kleur in je leven en laat een onvergetelijke indruk achter. Wij gebruiken pop-art om jouw normale foto's om te toveren in unieke, onbetaalbare kunstwerken. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en alle kleuren die je maar kunt bedenken, geïnspireerd op popkunstenaars als Warhol, Lichtenstein en andere grote namen.

En dat is lang niet alles. Elk van onze ontwerpen kan op verschillende ondergronden gedrukt worden. Zo kan je je afbeeldingen laten afdrukken op canvas, doek, keramiek, hout, plastic en zelfs natuurlijk leisteen. Wij bieden klanten gepersonaliseerde producten die samen binnen eenzelfde thema passen. Als je aan het nadenken bent over je interieur, is het misschien een leuk idee om te kiezen voor een pop-artthema.

Ons assortiment bevat ook talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk cadeau. Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum of bruiloft, een carrièremijlpaal, een diploma-uitreiking of Kerstmis: bij ons vind je een passend cadeau voor elke gelegenheid. De Personal-Art-collectie heeft voor ieder wat wils: voor dames en heren, voor jong en oud, voor elke gelegenheid en elk moment.

Elk kunstwerk dat wij maken is uniek. We gebruiken geen kunstmatige filters. Elke afbeelding wordt met de hand bewerkt. En we drukken pas af als jij ons ontwerp hebt goedgekeurd. In plaats van één kunstenaar, beschikken wij over een team van schilders, illustratoren, grafisch ontwerpers en digitale kunstenaars die de hele dag door de mooiste, indrukwekkendste kunst creëren.

Neem eens een kijkje in onze Kunstshop om ons uitgebreide stijlenaanbod te bekijken. Of kies een geschenk uit onze Cadeaushop . Als je weinig tijd hebt, vind je daar ook cadeaubonnen.

 

Kunstshop
caricature

Nieuwe Karikaturen

Voor jouw karikatuur, spotprent of cartoon dat zit je hier aan het goede adres.

 patch collage

Patchwork Collage

Onze grafisch designer maakt van jouw foto een patchwork kleed van bonte kleuren.

Classic Pop Art

Portret pop-art klassiek

Deze klassieke pop-artstijl is geïnspireerd op Andy Warhol en maakt van je foto's felgekleurde portretten. Bekijk alle stijlen en substijlen.

 Collage

Fotocollage pop-art

Maak een collage met foto's van vrienden, familie of collega's, of breng je herinneringen samen in één kunstwerk. Creëer een meesterwerk met je foto's, geïnspireerd op Warhols collages.

Sketch Portrait

 Personal Sketch

De inspiratie van deze stijl kregen we toen we de Sherlock Holmes film zagen. De aftiteling is in een sketch achtige stijl.

 bilal style

 Personal Bilal

Jouw eigen foto is een sci-fiction stijl stripboek, met de Bilal portret stijl doen we dit voor je.

Street Art Portrait

Portret streetart

Laat de geheimzinnige straatkunstenaars je huis binnen en geef ze een stuk canvas in plaats van een muur. Maak een portret van je dierbaren in deze stoere stijl.

 Lichstenstein

Portret Lichtenstein-stijl

De advertentie-cartoonstijl van Lichtenstein leent zich goed voor prachtige portretten. Laat weten dat je er bent met dikke lijnen en opvallende kleuren.

Monotone

Portret monochroom

Zwart en wit zijn niet saai. Onze collectie monochrome portretten is daar het bewijs van. Na het zien van deze elegante kunstwerken kan je niet anders dan het met ons eens zijn.

 Propaganda

Portret propaganda

De propagandistische afbeeldingen uit China en de Sovjet-Unie hebben een stijl die nog altijd aanspreekt, zelfs nu de dagen van de propaganda al lang geteld zijn. Maak je eigen portret voor thuis aan de muur..

Delftware

polygoon portret

In deze stijl zal u geen zachte lijnen en mooie rondingen vinden, het is tijd voor veel hoeken en strakke lijnen. Het polygoon portret

 iMage

iMage

iMage-silhouetten zijn tegelijk opvallend en ingetogen. Laat een iMage van jezelf maken geïnspireerd door onze collectie.

Contemporary Serigraph

Zeefdruk Stijl

Bestel je portret gedaan in deze nieuwe opmerkelijke eigentijdse stijl, een recente oprichting van Personal-Art Studio.

 Mondrian Photo Collage

 Mondriaan foto collage

Met deze stijl brengen we Mondriaan's stijl weer tot leven.

Scanner Darkly

Portret scanner darkly

Deze portretten, geïnspireerd op de cultfilm, zijn betoverend, ongebruikelijk en intrigerend. Neem een kijkje bij deze collectie en je bent om.

 Obama

Portret Obama-campagne

Je hoeft niet in de race te zijn voor het presidentschap om deze stijl te mogen bestellen. Wij personaliseren jouw foto's en laten ons daarbij inspireren door Obama's legendarische Hope-campagne.

USG

Portret echoscopie

Als je dacht dat een echo alleen maar wetenschappelijk is, dan heb je het mis. Wij verheffen het tot kunst en creëren een blijvende herinnering van de eerste foto's van je baby.

  Delftware

Portret Delfts blauw

IAls je iemand hoort zeggen dat Delfts blauw alleen geschikt is voor aardewerk, verwijs hem dan door naar ons. Wij bewerken je afbeelding in deze stijl en drukken het af op canvas voor een adembenemend resultaat.