Privacy

Wij hanteren strikte privacyvoorwaarden. Je persoonlijke gegevens of voorkeuren worden niet doorgegeven aan derden. Lees er hieronder meer over.

Welke gegevens hebben we van je nodig?
Wij vragen om een goede digitale foto van degene van wie je een pop-artportret wilt laten maken. Daarnaast hebben we jouw gegevens, contactgegevens en wensen voor het portret nodig. Deze informatie dien je in te voeren als je een bestelling bij ons plaatst. Het gaat dan om je naam, telefoonnummer, factuur- en bezorgadres, e-mailadres en creditcardgegevens.

Wat gebeurt er met deze gegevens?
De gegevens die je aan ons doorgeeft worden uitsluitend gebruikt om jouw unieke portret te creëren, voor de betaling en voor communicatiedoeleinden. Als je bestelling voltooid is, sturen wij je zo nu en dan informatie over nieuwe producten. Als je je voor deze dienst wilt afmelden is dat uiteraard mogelijk.

Hoe beschermen wij je gegevens?
Wij hebben uiteenlopende veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen. Zo zijn je creditcardgegevens niet bij ons bekend, omdat we gebruikmaken van professionele en beveiligde betaalgateways, zoals PayPal, die je gegevens volledig versleutelen. Je kaartgegevens worden niet opgeslagen op onze servers.

Wisselen wij gegevens uit met derden?
Wij delen alleen gegevens die nodig zijn voor het maken van het product, met personen die onderdeel uitmaken van de waardeketen. Deze gegevens geven we alleen door zodat we jou snel een kwalitatief hoogwaardig product kunnen leveren. Overige gegevens, openbaar of privé, worden niet gedeeld, verkocht of doorgespeeld aan andere bedrijven zonder jouw voorafgaande toestemming. In uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij wettelijk verplicht zijn jouw persoonlijke gegevens openbaar te maken, in het kader van een juridisch proces. In het geval van een dergelijke situatie, doen we ons best om vertrouwelijk met je gegevens om te gaan.

Gebruiken we jouw persoonlijke kunstwerk als voorbeeld?
Op onze website staan voorbeelden van de kunst die Personal-Art voor klanten gemaakt heeft, maar daarvoor is eerst toestemming aan die klanten gevraagd. Als we jouw kunstwerk als voorbeeld willen gebruiken, sturen we je eerst een brief ter goedkeuring toe.

Door gebruik te maken van onze site, stem je in met ons privacybeleid. Als het beleid verandert, wordt de pagina geüpdatet met de juiste gegevens. Voor overige vragen die hier niet beantwoord worden, kan je contact opnemen met onze klantenservice via deze link .