Over POP ART en PERSONAL-ART

Tien jaar geleden werd een passie in een online vorm gegoten. Personal-Art werd geboren. Wij brengen de eigentijdse pop-artstijl samen met het wereldwijde bereik van het internet. De droom begon klein, met een paar teamleden, een paar klanten en heel veel ideeën

De kunstwerken

In het begin lag de nadruk op de twee grootste pop-artklassiekers en maakten we gepersonaliseerde Warhols (onlangs hernoemd tot “Klassieke pop-art”) en gepersonaliseerde Lichtensteins. Over de jaren heen en soms op verzoek van onze klanten kwamen er steeds meer stijlen bij, zoals onder meer “iMage” (geïnspireerd op Apples iPod -reclamecampagne), “Zwart en wit”Chinese en Sovjetpropaganda“Streetart graffiti” (geïnspireerd op de befaamde Britse straatkunstenaar Banksy), “Scanner darkly” (gebaseerd op de cultfilm), en nog vele andere.De makers
Personal-Art is bijzonder om meerdere redenen. In de eerste plaats is er ons team van toegewijde, gepassioneerde, geoefende en ervaren experts. Ons team is gespecialiseerd in het maken van collectieve kunst. Iets wat alleen mogelijk is in een onderneming als de onze. Het zijn deze ontwerpers die het hart van de onderneming vormen en die ervoor zorgen dat we ons blijven ontwikkelen. En het is deze creatieve inbreng die onze ontwerpen zo bijzonder maakt.De klanten

Ook ons klantenbestand brengt onze onderneming veel goeds. Hoewel we klein begonnen, is onze organisatie inmiddels grensoverschrijdend en bedienen we duizenden klanten in honderden steden. De meeste van onze klanten komen niet alleen terug voor de creatieve kunst die we maken, maar ook voor de tijd en aandacht die we besteden aan hun individuele wensen en onze punctualiteit.De service
Ten derde is de service bij Personal-Art uitzonderlijk. Moderne kunst die samenkomt met moderne technologieën kan tot magie leiden, zolang de verhoudingen blijven kloppen. De juiste platforms, kundige programmeurs en een goede service hebben veel mogelijk gemaakt voor onze onderneming. Onze toegewijde medewerkers bieden een constante klantenservice, elke keer weer. Wij geloven in tevreden klanten die blijven, een doel dat in de praktijk wordt vertaald naar onze betrouwbare klantenservice.


 
De leiders

En tot slot, onze leiding. De belangrijkste leiders van Personal-Art zijn altijd onze medewerkers geweest. Van de customer-relations manager die de bestellingen van klanten opvolgt en de ontwerper de klus klaart, tot en met de klantenservice die klanten helpt hun wensen vorm te geven en suggesties doet voor aanpassingen: iedereen die deel uitmaakt van ons team is een leider op zich. Van het vormgeven van het idee tot aan het uiteindelijke product en het verzamelen van feedback, ons team staat onze gewaardeerde klanten bij waar het kan.

Maar net als een schip een richting nodig heeft om in te varen, heeft Personal-Art een creatief en gepassioneerd management dat doelen stelt en de lat hoog legt. Ronan Le Breton, de eigenaar van Personal-Art is hiervoor hoofdverantwoordelijk.

Met een achtergrond in informatietechnologie en woningbouw, en een passie voor pop-art, nam Ronan de leiding van het bedrijf in 2010 over. Na 20 jaar in Parijs te hebben gewoond besloot hij op een dag te gaan backpacken over de wereld, een wens waarvoor hij zijn baan opzegde en het onbekende tegemoet ging.

Hij heeft over de hele wereld gereisd, maar Bali is zijn thuis. Hij is werkzaam geweest in verschillende creatieve disciplines maar Personal-Art was zijn eerste keuze. Met zijn komst naar de onderneming is de reikwijdte van Personal-Art gegroeid, evenals het aantal nieuwe ideeën en de motivatie.

Wie ook zeker genoemd moet worden is Rutger van de Pol, de oprichter van de onderneming. Rutger, afkomstig uit de reclamewereld, was degene die de onderneming een naam, een gezicht en een identiteit heeft gegeven. De populariteit van Personal-Art reikt tot ver over de grenzen en tegenwoordig heeft de onderneming duizenden tevreden klanten in honderden steden, verspreid over de wereld.

Onze organisatie heeft nu een wereldwijd bereik. Het heeft een collectie met fantastische ontwerpen. En, bovenal, tevreden klanten. Als jij ook je eigen pop-art wil, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust onze site en laat het ons weten als je iets naar je smaak gevonden hebt. Als je een nieuw idee hebt, neem dan contact met ons op en ons creatieve team zal je bijstaan om je wens te realiseren. Onze processen zijn eenvoudig en bestellen is heel gebruiksvriendelijk.

POP ART van FOTO’S

PERSONALART PTE. LTD.
Block 301 Jurong East Street 32
#12-46
Singapore 600301

Email: info@personal-art.nl
www.personal-art.nl