Annulerings-, restitutie- en omruilbeleid

Dit beleid beschrijft hoe we omgaan met annuleringen, terugbetalingen en uitwisselingsverzoeken nadat een bestelling is geplaatst en betaald.

Annulering en terugbetaling

Zodra u een bestelling bij ons plaatst, begint de verwerking ervan onmiddellijk of vanaf de eerste werkdag daarna.

Als u de bestelling wilt annuleren voordat we eraan zijn begonnen, betalen we u 100% van het betaalde bedrag terug.

Als we zijn begonnen met het werken aan uw bestelling, maar nog geen voorbeeld hebben geproduceerd, houden we een bedrag op basis van het gemaakte werk, waarbij dat niet-restitueerbare bedrag wordt beperkt tot 1/3 van de prijs van het ontwerp. De rest van de ontwerpprijs en de totale printprijs worden terugbetaald.

We sturen u een bewijs binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling (of we proberen het). Correcties of wijzigingen kunnen eenvoudig worden gevraagd nadat het eerste bewijs naar u is verzonden. We streven ernaar om uw tevredenheid te krijgen via dit previews / feedbacks-proces. Als we ondanks dit proces niet aan uw smaak kunnen voldoen met het ontwerp, kan de bestelling worden geannuleerd en krijgt u het totale bedrag van de afdrukprijs plus 50% van de ontwerpprijs terug.

Zodra een bewijs door u is goedgekeurd, kunnen annuleringen, orderwijzigingen of correcties niet worden gegarandeerd. Als een gepersonaliseerd artikel al is verzonden om te worden afgedrukt, kan dit niet worden geannuleerd en wordt er geen bedrag terugbetaald. Als uw bestelling al is verzonden, wordt ook in dat geval geen bedrag terugbetaald.

Als u een vereiste hebt die hier niet wordt vermeld, kunt u via e-mail contact opnemen met onze klantenservice en we zullen het beste proberen om u te ontvangen. U kunt uw bestelling annuleren of wijzigen door een verzoek in te dienen bij info@personal-art.me.uk of bij uw Personal-Art-correspondent, of door ons te bereiken via de Contactpagina. Vergeet niet uw bestelnummer in de onderwerpregel te vermelden.

Exchange

Als het product dat u van ons heeft ontvangen beschadigd of defect is, zullen we het gratis vervangen. Zorg ervoor dat de defecte goederen niet worden gebruikt en zich in de originele verpakking met de originele pakbon bevinden. We hebben nette foto’s van het beschadigde product nodig voordat we u een nieuwe afdruk sturen.