Hoe te Bestellen?

Een bestelling plaatsen bij Personal-Art is nog eenvoudiger dan het bereiden van oploskoffie. Hieronder staat in vijf stappen omschreven hoe je het perfecte portret kunt bestellen.

 Step 1: maak een keuze

Decide what you want..

In onze Kunstshop vind je een uitgebreide collectie pop-art. Bekijk onze galerij met ontwerpen en kies de stijl(en) waarin je jouw portret wilt laten maken. Als je geen van deze stijlen wilt gebruiken, kan je ook je eigen panelen, achtergronden en kleuren bepalen.

 Step 2: kies een ondergrond

Decide what material you want..

Zodra je voor een stijl hebt gekozen, moet je beslissen op welke ondergrond je je foto wilt laten drukken. Onze standaardprints doen we op canvas, maar als u een papieren poster wilt, is er ook een optie voor, of u kunt een digitaal bestand bestellen voor een afdruk op ander materiaal dat niet beschikbaar is op onze website.

 Step 3: bevestig je bestelling

Confirm your order..

Bevestig je bestelling door de relevante gegevens door te geven en te betalen. Wij sturen je een bevestigingsmail met een link waar je je foto(‘s) kunt uploaden.

 Step 4: neem je Personal-Art in ontvangst

Receive your Personal Art!

Zodra je bestelling bevestigd is, gaat ons team meteen aan de slag. Via de mail ontvang je van ons een proefversie. Als je die goedkeurt, wordt de afbeelding op de door jou gekozen ondergrond gedrukt. Je pop-art wordt vervolgens goed verpakt en via een betrouwbare koeriersdienst verstuurd.

Onze communicatielijnen staan altijd open en je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Wij zijn bereikbaar via e-mail en helpen je graag zo snel mogelijk.